Remember me.

Jag vill inte utan dig egentligen.
Jag kan inte vinna detta spelet, utan dig!

Jag kan inte acceptera att jag lärt mig att leva utan dig, att jag faktiskt somnar utan dig varje kväll.

Jag är inte blind, även fast allt blev svart när du lämnade.
Jag ser meningar i saker, även fast allt var hopplöst när du försvann.
Jag skrattar på riktigt igen, även fast jag var tröstlös när du gick.

Jag vill vinna detta spelet, själv, och jag vet att jag kommer göra det en dag! Jag saknar dig i perioder, jag älskar dig mer ibland och mindre andra dagar.
Jag försöker acceptera det sättet du lämnade allt på, hur du lämnade mig gråtandes på golvet, för du inte visste vad du skulle göra. Ibland önskar jag att jag kunde få göra exakt samma sak mot dig som du gjorde mot mig.

Jag försöker varje dag, exakt varje dag att vara stark. Att försöka få in någon ny som kan få göra mig glad. Men du har lämnat en så stor plats i mitt hjärta så det känns som att mina jämförelse med dig och andra killar kommer göra mig ensam livet ut. Ingen är som du, oss! Vi betydde något stort för mig.

När du sov en gång viskade jag till dig att ingen någonsin skulle få skada dig, jag är rädd att jag inte genomförde min plikt. Min plikt som flickvän, bästa vän och sambo att skydda och stötta. Jag var nog inte så bra på det som jag trodde. Jag är ledsen för det.

Jag vill att du ska veta att,
Du är det bästa som funnits i mitt liv.
Min fina, fina J..


En kyss utan mening.

Jag har aldrig kunnat förstå hur du kunde lämna mig ensam. Jag har aldrig kunnat förstå hur du aldrig kunnat förklara tillräckligt bra för mig. Jag har aldrig förstått, varför?
Men nu förstår jag, det var mitt fel allting. Att jag aldrig förstod dig krossade oss. Det är mitt fel att du lämnade mig. Mitt fel, att jag älskade dig alldeles för mycket.
Jag måste hitta dig igen. Jag måste få en sista, betydelsefull och efterlängtad kyss som smakar verklighet. Och efter det vill jag ha en kyss som smakar förevigt.


I do not want to forget how you loved me

Jag kan inte sluta beundras av hur du älskade mig, jag kan inte förstå hur hårt du måste slängt mitt hjärta rakt i ditt.

Jag kan inte sluta beundras, hur förbannat svår du är att sluta älska.


True love

Hur länge gör det ont.
Hur länge ska det egentligen svida.

En tatuering är skönare, än kärleken.


RSS 2.0